Matematik
L = c - 10 * Log(r) ???
03. december 2007 af
blondin9000 (Slettet)
Omkring en trafikeret vej kan støj niveauet beskrives ved:
L = c - 10 * Log(r)
L : støjen målt i dB
c: en konstant
r: afstanden til vejmidten målt i meter
(i afstanden 20 m. fra vejmidten måler man et støjniveau på 90 dB)
Bestem konstanten c:
c = - 10 * Log(20) - 90 ?????
Bestem afstand til vejmidten med et støjniveau på 80 dB:
80 = (c??) -10 * Log(r) ??
Håber nogen kan hjælpe mig lidt, er helt lost...:-(
L = c - 10 * Log(r)
L : støjen målt i dB
c: en konstant
r: afstanden til vejmidten målt i meter
(i afstanden 20 m. fra vejmidten måler man et støjniveau på 90 dB)
Bestem konstanten c:
c = - 10 * Log(20) - 90 ?????
Bestem afstand til vejmidten med et støjniveau på 80 dB:
80 = (c??) -10 * Log(r) ??
Håber nogen kan hjælpe mig lidt, er helt lost...:-(
Svar #3
03. december 2007 af blondin9000 (Slettet)
Hvordan får du c = 103,01??
c= L + 10 * Log(r)
c= 90 + 10 * Log(20) ???
c= L + 10 * Log(r)
c= 90 + 10 * Log(20) ???
Svar #5
03. december 2007 af blondin9000 (Slettet)
Jeg får c = 103,01 nu...
Men r får jeg til 2,301? kan jeg ikke lige få til at passe??
Men r får jeg til 2,301? kan jeg ikke lige få til at passe??
Svar #6
03. december 2007 af peter lind
Det første er rigtig. Det andet ikke. Støjnivauet er lavere end i spørgsmål a, så afstandn må blive længere. Det rigtige tal er 200 m
Skriv et svar til: L = c - 10 * Log(r) ???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
