Matematik

Funktioner

04. december 2007 af bobop (Slettet)
Hej derude Jeg fatter intet af denne funktion overhovedet, så jeg tænkte om nogen forstår denne slags opgave?

Givet funktion:
f(x)= 6*(kvadratroden af x)-3x, x er større eller lig med 0

a)løs ligningen f´(x)=0
b) bestem max. for f(x)

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2007 af Sherwood (Slettet)

Diffenrentier funktionen. Find toppunkternes x-værdier ved at sætte f'(x)=0 og vis så v.h.a. en monotonilinie.. Så kan du vist resten.

Svar #2
04. december 2007 af bobop (Slettet)

Jeg aner ikke hvordan man gør nogle af disse ting

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. december 2007 af mathon

f(x)= 6*sqr(x)-3x, x er større eller lig med 0

f'(x) = 6*(1/(2sqr(x)) - 3 = 3/sqr(x) - 3 = 3(1/sqr(x)-1)

Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.