Dansk

Hvad betyder ...

04. december 2007 af mis90 (Slettet)
Sværmede
Røst
forliebe

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. december 2007 af mathon

Sværmede = dansede sig tilbydende omkring = byde sig til sanseligt

Røst = stemme = en persons stemme

forliebe = (tysk) = at forelske sig i

Svar #2
04. december 2007 af mis90 (Slettet)

Tak Mathon :)

Skriv et svar til: Hvad betyder ...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.