Matematik
L = c -10 * Log(r) ??
04. december 2007 af
blondin9000 (Slettet)
Hvordan bestemmer man r ?
80 = 103,01 -10 * Log(r)
har fået følgende formel udleveret til det, men kan ikke lige nå frem til det rette resultat:
Log(r) = (c-L)/10
Altså jeg får følgende:
Log(r) = ( 103,01 - 80 )/ 10 ??? (resultatet skal hvis nok gi 200?)
80 = 103,01 -10 * Log(r)
har fået følgende formel udleveret til det, men kan ikke lige nå frem til det rette resultat:
Log(r) = (c-L)/10
Altså jeg får følgende:
Log(r) = ( 103,01 - 80 )/ 10 ??? (resultatet skal hvis nok gi 200?)
Svar #2
04. december 2007 af goathunter (Slettet)
(80 - 103,01) / - 10 = Log(r)
dvs. r = 10^((80 - 103,01) / - 10)) = 199,986187
dvs. r = 10^((80 - 103,01) / - 10)) = 199,986187
Svar #3
04. december 2007 af blondin9000 (Slettet)
1000 tak for hjælpen... nu giver det endelig lidt mening igen...:-)
Skriv et svar til: L = c -10 * Log(r) ??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
