Matematik
HJÆLP!! lille matematik spørgsmål 1G NIVEAU
06. december 2007 af
avani (Slettet)
Hej
Jeg forstår SLET ikke hvordan jeg skal lave disse to opgaver!! PLEASE hjælp mig!!! det er fra en blækregning, som skal afleveres i AFTEN!!
y=0.305x+10.2
b) Bestem loddets vægt.
Der hænges et nyt lod på fjederen, og fjederens position aflæses.
c) Bestem, hvor meget fjederens position ændres, hvis der hænges yderligere
8,0 gram på fjederen
HJÆÆÆÆÆÆLP!!!!!! :( :( :(
Jeg forstår SLET ikke hvordan jeg skal lave disse to opgaver!! PLEASE hjælp mig!!! det er fra en blækregning, som skal afleveres i AFTEN!!
y=0.305x+10.2
b) Bestem loddets vægt.
Der hænges et nyt lod på fjederen, og fjederens position aflæses.
c) Bestem, hvor meget fjederens position ændres, hvis der hænges yderligere
8,0 gram på fjederen
HJÆÆÆÆÆÆLP!!!!!! :( :( :(
Svar #1
06. december 2007 af Da-ted (Slettet)
Du mangler at give os lidt oplysninger tror jeg:) Du skal nok skrive hele opgaveformuleringen herop.
Svar #3
06. december 2007 af avani (Slettet)
UPS
Der hænges et lod på fjederen, og fjederens position aflæses til 24,5 cm.
b) Bestem loddets vægt.
Der hænges et lod på fjederen, og fjederens position aflæses til 24,5 cm.
b) Bestem loddets vægt.
Svar #4
06. december 2007 af Da-ted (Slettet)
Okay. Du skal altså nu blot løse ligningen
b) 24,5 = 0,305x+10,2.
Når du har fundet x i denne opgave skal du nu finde 24,5-y(x+8,0)
altså:
c) 24,5 - 0,305 * (x+8) + 10,2 , hvor x er den x-værdi du fandt i b
b) 24,5 = 0,305x+10,2.
Når du har fundet x i denne opgave skal du nu finde 24,5-y(x+8,0)
altså:
c) 24,5 - 0,305 * (x+8) + 10,2 , hvor x er den x-værdi du fandt i b
Skriv et svar til: HJÆLP!! lille matematik spørgsmål 1G NIVEAU
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
