Matematik

2 mat. opg. HJÆLP

06. december 2007 af ayyildiz-dk (Slettet)
Hej er der lige nogen der gider hjælpe til matematik..? Jeg er igang med opgaven, men kunne ikke finde ud af de to første opgaver :S

http://img153.imageshack.us/img153/1314/unavngivetad8.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2007 af bluegambler (Slettet)

Et lille hint til opg 2 vil være:

Hvis du starter med at gange paranteserne ud, så bliver det lidt lettere at se hvordan du skal komme videre.

Husk:

(a*b)^2 = a^2 + b^2

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2007 af bluegambler (Slettet)

Undskyld det var opgave 1...

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2007 af Sherwood (Slettet)

Se: http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=83321

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2007 af Sherwood (Slettet)

#3 Forresten. Hvis tegnene ser lidt mærkelige ud så bare dobbeltklik på dem, så skulle de gerne blive normale.

Svar #5
06. december 2007 af ayyildiz-dk (Slettet)

mange tak :) men jeg dobbeltklikker og de mærkelige tegn fjerner sig ikke :S

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. december 2007 af Sherwood (Slettet)

Virkelig? Har du været inde i Equation Editor, sådan at du kunne redigere i beregningerne?

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. december 2007 af Isomorphician

#1:
(a*b)^2 = a^2 + b^2, er ikke korrekt.
(a*b)^2 = (a^2)*(b^2)

Skriv et svar til: 2 mat. opg. HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.