Matematik
Opstilling af differentialligning
07. december 2007 af
Klodsinen (Slettet)
hej,
jeg er ved at lave en opgave, hvor jeg skal opstille en differentialligning for alkohols nedbrydning i leveren, denne foregår med konstant hastighed, uafh. af mængden af alkohol i kroppen
Betyder det ikke, at det er en nulte ordens reaktion?
Jeg har forsøgt at opstille en diff. ligning, men vil gerne hører om i er enige eller har kommentarer?
Følgende gælder v=k
Dvs.
v=-d[A]/dt , hvor a er konc af alkohol
Løsning
[A]=-kt+[A0] , hvor [A0] er konc. v. tiden 0
Er du enig? har du evt. nogle ideer til hvordan jeg, i så fald du er enig, kan argumentere for den løsning?
På forhånd mange tak!
jeg er ved at lave en opgave, hvor jeg skal opstille en differentialligning for alkohols nedbrydning i leveren, denne foregår med konstant hastighed, uafh. af mængden af alkohol i kroppen
Betyder det ikke, at det er en nulte ordens reaktion?
Jeg har forsøgt at opstille en diff. ligning, men vil gerne hører om i er enige eller har kommentarer?
Følgende gælder v=k
Dvs.
v=-d[A]/dt , hvor a er konc af alkohol
Løsning
[A]=-kt+[A0] , hvor [A0] er konc. v. tiden 0
Er du enig? har du evt. nogle ideer til hvordan jeg, i så fald du er enig, kan argumentere for den løsning?
På forhånd mange tak!
Skriv et svar til: Opstilling af differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
