Matematik
Sammenhænd mellem rumfang og halve højde
09. december 2007 af
possecomealive (Slettet)
Hej, jeg er lidt på bar bund med en opgave. Nogen der kan hjælpe?:
Af en kugle med radius 10 udskæres en cylinder.
Vis, at sammenhængen mellem cylinderens rumfang V og cylinderens halvde højde t er bestemt ved:
V=200pt-2pt^3
Af en kugle med radius 10 udskæres en cylinder.
Vis, at sammenhængen mellem cylinderens rumfang V og cylinderens halvde højde t er bestemt ved:
V=200pt-2pt^3
Svar #1
09. december 2007 af possecomealive (Slettet)
Hov! der hvor der står "p" skal der stå "Pi". Altså:
Af en kugle med radius 10 udskæres en cylinder.
Vis, at sammenhængen mellem cylinderens rumfang V og cylinderens halvde højde t er bestemt ved:
V=200Pit-2Pit^3
Af en kugle med radius 10 udskæres en cylinder.
Vis, at sammenhængen mellem cylinderens rumfang V og cylinderens halvde højde t er bestemt ved:
V=200Pit-2Pit^3
Skriv et svar til: Sammenhænd mellem rumfang og halve højde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
