Fysik

Hjælp til joules lov

08. juni 2004 af emul (Slettet)
Er der nogen som kan forklare mig hvad joules lov går ud på. det eneste jeg har fattet er det med man kombinere P= U *I med U= R *I, men hvad mere??? og hvad kan man bruge det til

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2004 af michael.padowan.dk (Slettet)

Du kan f.eks. beregne P ved P=R*I^2 uden at kende U!

Svar #2
08. juni 2004 af emul (Slettet)

med hvad er forklaringen bag formlen, hvad kan man sige om den hvis man kommer op i den til eksamen

Skriv et svar til: Hjælp til joules lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.