Matematik
Haster:S
11. december 2007 af
Tina17 (Slettet)
Er der nogen der kan differentier de to funktioner for mig:(
den første kunne jeg ikke men b'eren har jeg lidt regnet på men er overhoved ikke sikker på om den er rigtig :s
a) f(x)= 4x+2/3x^-3
b) f(x)=6 kvadratrod x * (8x^-2-5x^-3)
den første kunne jeg ikke men b'eren har jeg lidt regnet på men er overhoved ikke sikker på om den er rigtig :s
a) f(x)= 4x+2/3x^-3
b) f(x)=6 kvadratrod x * (8x^-2-5x^-3)
Svar #1
11. december 2007 af Jekawo (Slettet)
a)du skal bare bruge divisions reglen.
b)3/rod x *(8x^-2-5x^-3)+ (-2*8x^-3 - -3*5x^-4)*6 rod x
b)3/rod x *(8x^-2-5x^-3)+ (-2*8x^-3 - -3*5x^-4)*6 rod x
Skriv et svar til: Haster:S
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
