Matematik
hjælp til en opgave..
13. december 2007 af
Jasmine88 (Slettet)
Hej,
nu prøver jeg lige igen, da det er ret vigtigt. Jeg har en opgave, jeg synes er svær. Den ser sådan ud:
Hejsa,
Jeg er i gang med nogle opgaver, hvor man ikke må bruge hjælpe midler. Jeg har disse oplysninger:
Radiantal: 0 PI/6 PI/4 PI/3 PI/2
Sinus: 0 1/2 KVAD2/2 KVAD3/3 1
Cosinus: 1 KVAD3/2 KVAD2/2 1/2 0
^dette skal forestille et skema...
Derudfra skal jeg bestemme TAN(PI/6)
dernæst skal jeg bestemme i intervallet [0;2PI] samtlige løsninger til ligning sin x = cos x
Kan nogen hjælpe??
Jeg ernu kommet frem til, at den første måske skal give:
TAN(PI/6)=(SIN(1/2))/COS(KVAD3/2)
Er dette rigtigt?
nu prøver jeg lige igen, da det er ret vigtigt. Jeg har en opgave, jeg synes er svær. Den ser sådan ud:
Hejsa,
Jeg er i gang med nogle opgaver, hvor man ikke må bruge hjælpe midler. Jeg har disse oplysninger:
Radiantal: 0 PI/6 PI/4 PI/3 PI/2
Sinus: 0 1/2 KVAD2/2 KVAD3/3 1
Cosinus: 1 KVAD3/2 KVAD2/2 1/2 0
^dette skal forestille et skema...
Derudfra skal jeg bestemme TAN(PI/6)
dernæst skal jeg bestemme i intervallet [0;2PI] samtlige løsninger til ligning sin x = cos x
Kan nogen hjælpe??
Jeg ernu kommet frem til, at den første måske skal give:
TAN(PI/6)=(SIN(1/2))/COS(KVAD3/2)
Er dette rigtigt?
Skriv et svar til: hjælp til en opgave..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
