Matematik
resultat
14. december 2007 af
piip (Slettet)
Hej.
Jeg har ik nogen lommeregner på ved siden af.
Kani hjælpe mig med at regne dette ud?
30.000= 15.000 * 1,0256^n ?30.000/15.000= 1,0256n ?log(2)= n * log(1,0256) ?n= log(2)/log(1,0256) =
Jeg har ik nogen lommeregner på ved siden af.
Kani hjælpe mig med at regne dette ud?
30.000= 15.000 * 1,0256^n ?30.000/15.000= 1,0256n ?log(2)= n * log(1,0256) ?n= log(2)/log(1,0256) =
Skriv et svar til: resultat
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
