Fysik
Retlignet bevægelse
16. december 2007 af
Heaton (Slettet)
Indenfor banecykel er der en disciplin, der hedder 1000 meter på tid. Det gælder om at komme hurtigt op i fart.
Peter Pedal er en dygtig cykelrytter, der kan accelerere sin cykel fra 0 til 60 km/timen på kun 6 sek. Det er naturligvis en helt ny japansk cykel, der kører helt uden modstand.
A) Hvor stor en acceleration påfører han cyklen?
??????????????????????????????????????
Peter Pedal er en dygtig cykelrytter, der kan accelerere sin cykel fra 0 til 60 km/timen på kun 6 sek. Det er naturligvis en helt ny japansk cykel, der kører helt uden modstand.
A) Hvor stor en acceleration påfører han cyklen?
??????????????????????????????????????
Svar #1
16. december 2007 af JesperJuul (Slettet)
Altså du bliver nødt til at antage, at acceleretionen ikke også accelerer... Dvs. at det såkaldte jerk er nul.
Detudover er a = v/t. Bare sørg for at styr på enhederne.
Og jeg ved ikke, hvorfor men de der mange spørgsmål virker virkelig modsat motiverende - nærmest provokerende.
Detudover er a = v/t. Bare sørg for at styr på enhederne.
Og jeg ved ikke, hvorfor men de der mange spørgsmål virker virkelig modsat motiverende - nærmest provokerende.
Svar #2
16. december 2007 af Heaton (Slettet)
okay.
så det bliver v= s/t = 166,6
a= 166,6/6 = 27,76 ?
er det forstået rigtigt ?
så det bliver v= s/t = 166,6
a= 166,6/6 = 27,76 ?
er det forstået rigtigt ?
Svar #3
16. december 2007 af JesperJuul (Slettet)
Nej... Men jeg tror en af dine klassekamerater sidder med noget lignende: http://studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=443155 :)
Skriv et svar til: Retlignet bevægelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
