Fysik

Fysisk pendul opgave

18. december 2007 af RosenEagle (Slettet)
et fysisk pendul består af en stang (længde = 30cm, masse = 0,80kg), som svinger om sit centrum. et stykke nede af stangen er monteret et bevægeligt masse, ligeledes på 0,80kg. svingningstiden er T=0,83sek. hvor langt fra ophængningspunktet, altså omdrejningsaksen, er massen placeret?

husk ikke at forveksle med længden mellem omdrejningsaksen og massemidtpunktet.

på forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. december 2007 af JesperJuul (Slettet)

Jeg får L=Ø... :s Hmmm... Andre der har prøvet?

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. december 2007 af JesperJuul (Slettet)

Og btw; du har hvis en ven, der har det samme problem inde i mat... :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. december 2007 af sheaf (Slettet)

Jvf.
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=446148

Skriv et svar til: Fysisk pendul opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.