Matematik
to ligninger med to ubekendte
01. januar 2008 af
Imanb (Slettet)
hej er der nogen der kan hjælpe mig med at løse det her ligningssystem
v2x-v2y= 2
x+y-3v2= 0
mange tak
Godt Nytår
Hilsen Iman
v2x-v2y= 2
x+y-3v2= 0
mange tak
Godt Nytår
Hilsen Iman
Svar #1
01. januar 2008 af sigmund (Slettet)
Gang anden ligning igennem med kvadratrod(2) og læg de to ligninger sammen. Så får du én ligning med x som den ubekendte. Derefter sætter du x ind i den ene af de to ligninger, og isolerer y. Som et tjek undersøger du til sidst, om den fundne løsning tilfredsstiller begge ligninger.
Skriv et svar til: to ligninger med to ubekendte
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
