Matematik
ligning for tangent
02. januar 2008 af
mepet1 (Slettet)
Hej!
Er der nogen derude der kan hjælpe mig!?
Skal beregne en lingning for en tangent, men er lidt i tvivl.
Opgaven hedder beregn lingningen for den tnagent for funktionen: f(x)= som går gennem punktet (2,4) på grafen.
Er der nogen derude der kan hjælpe mig!?
Skal beregne en lingning for en tangent, men er lidt i tvivl.
Opgaven hedder beregn lingningen for den tnagent for funktionen: f(x)= som går gennem punktet (2,4) på grafen.
Svar #3
02. januar 2008 af Sherwood (Slettet)
f(x)=sqrt(x)
f'(x)=1/(2*sqrt(x))
f'(2)=1/(2*sqrt(2))=sqrt(2)/4
så x=2 , y=4 og a=sqrt(2)/4
Kan du så selv komme videre.
f'(x)=1/(2*sqrt(x))
f'(2)=1/(2*sqrt(2))=sqrt(2)/4
så x=2 , y=4 og a=sqrt(2)/4
Kan du så selv komme videre.
Skriv et svar til: ligning for tangent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
