Matematik

Gør rede for kvadratsætningen?

05. januar 2008 af Frederik123 (Slettet)
Hey
Har fået til opgave at gøre rede for kvadratsætningen:(a+b)^2=a^2+b^2+2ab.
Desuden skal jeg reducere følgende udtryk: (x+3y)^2

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2008 af DanielPetersen (Slettet)

Tegn et kvadrat med længden a+b. I det kvadrat skal du tegne fire firkanter med arealerne a^2, b^2, ab og ab

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2008 af mathon

(a+b)*(a+b)= a^2+ab+ba+b^2 = a^2+ab+ab+b^2 = a^2+2ab+b^2

(x+3y)^2 = x^2+2*x*(3y)+(3y)^2 = x^2+6xy)+9y^2

Skriv et svar til: Gør rede for kvadratsætningen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.