Matematik

Mat opgave

06. januar 2008 af Runes-pige (Slettet)
Jeg har lige en opgave jeg ikke kan hitte du af.

Om en variabel K oplyses, at den er omvendt proportional med kvadratroden af b. Angiv K ved udtryk af b.

Tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2008 af Jannik.rl (Slettet)

K=(kv.rod.(b))^-1 ?

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. januar 2008 af Jannik.rl (Slettet)

- kan også skrives som K=1/kv.rod.(b)

Svar #3
06. januar 2008 af Runes-pige (Slettet)

#2
det var også det jeg ville gætte på..

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2008 af dnadan (Slettet)

K=a*1/sqrt(b), hvor a er proportionalitetsfaktoren.

Skriv et svar til: Mat opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.