Matematik

Hjælp til matematik

07. januar 2008 af chik-g (Slettet)
hej er der nogen der kan hjælpe mig med dette matematik så er i virkelig søde

1.
Forkort brøk:

2
X +2X
---------
4X + 8

2.
Reducere:

3 -2
8a* b*a
--------
2
(2b)

3. 2 2
omskriv: 4x -12x + 9 til formen (ax+b)


4.

forkort brøken:
2
a - 6a+9
---------
2
a - 9



Brugbart svar (0)

Svar #1
07. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Jeg forstår ikke dine brøker. Kan vi få dem på almindelig vis med ()/()

Svar #2
07. januar 2008 af chik-g (Slettet)

kan ik lave det der med andet i mende men kan jeg sende den til sig hvis det er :)

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Læg det ind på Peecee.dk

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. januar 2008 af mullah (Slettet)

Hvordan skal man lige forstå dine brøker?
ex.
"
1.
Forkort brøk:

2
X +2X
---------
4X + 8
"

mener du (x^2+2x)/(4x+8), hvis ja. Så er mit bud på den første opg.
x^2 + 2x x(x+2) x
-------- = ------ = ---
4x + 8 4(x+2) 4

Svar #5
07. januar 2008 af chik-g (Slettet)

men hvordan skal jeg så sende den ?

Brugbart svar (0)

Svar #6
07. januar 2008 af mullah (Slettet)

prøer lige igen :)

x^2 + 2x
-------- =
4x + 8


x(x+2)
------ =
4(x+2)

x
---
4

Svar #7
07. januar 2008 af chik-g (Slettet)

sådan der :D

Svar #8
07. januar 2008 af chik-g (Slettet)

Jeg håber det kan hjælpe jer nu :D

1.
Forkort brøk:


X^2 +2X
---------
4X + 8

2.
Reducere:


8a^3* b*a^-2
--------

(2b)^2



3.

omskriv: 4x^2 -12x + 9 til formen (ax+b)^2


4.

forkort brøken:

a^2 - 6a+9
---------

a^2 - 9

Brugbart svar (0)

Svar #9
07. januar 2008 af mullah (Slettet)

Tjek PM ;)

Skriv et svar til: Hjælp til matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.