Matematik

Integral og potens

09. januar 2008 af wiczar (Slettet)
Hej hej!

Har bare lige et lille spørgsmål til potenser når man intergrer dem.

Når man integrerer x^0,7 hvad giver det så?

ved nemlig ikke hvad man skal gøre når det er decimaltal, ved godt at hvis det fx er x^2 så er det 1/3x^3, men decimaler...

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2008 af mathon

x^0,7 = x^(7/10)

S x^0,7dx = (1/1,7)*x^1,7 + k = (10/17)*x^(17/10) + k

Skriv et svar til: Integral og potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.