Matematik
Hjælp til ligning
09. januar 2008 af
kim19 (Slettet)
3/xvx = x
hvordan løser jeg den
håber en kan hjælpe
TAK
hvordan løser jeg den
håber en kan hjælpe
TAK
Svar #1
09. januar 2008 af kim19 (Slettet)
mit v er et kvadratrodstegn undskyld så der står
3/x kvadratrodstegn x = x
3/x kvadratrodstegn x = x
Svar #6
09. januar 2008 af Danielras (Slettet)
Kommer også an på om udtrykket er som i #3 altså:
(3/x)*sqrt(x) = x
Eller alternativt:
3/(x*sqrt(x)) = x
Er ikke til at vide udfra dit udtryk.
(3/x)*sqrt(x) = x
Eller alternativt:
3/(x*sqrt(x)) = x
Er ikke til at vide udfra dit udtryk.
Svar #8
09. januar 2008 af Danielras (Slettet)
3/(x*sqrt(x)) = x
3/sqrt(x) = x^2
3 = x^2 * sqrt(x)
3 = x^2 * x^0.5
3 = x^2.5
3^(1/2.5) = x
x = 3^(2/5)
3/sqrt(x) = x^2
3 = x^2 * sqrt(x)
3 = x^2 * x^0.5
3 = x^2.5
3^(1/2.5) = x
x = 3^(2/5)
Skriv et svar til: Hjælp til ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
