Matematik
Stykvis lineær funktion i Excel
10. januar 2008 af
Anonymous-user (Slettet)
Hej
Hvordan tegner man en stykvis linæer funktion ind i Excel? Den består af følgende to dele:
0,29x + 212 _ for 0 = x = 165
g(x) = {
0,58x + 164,15 for > x > 165
På forhånd tak for hjælpen,
Christian
Hvordan tegner man en stykvis linæer funktion ind i Excel? Den består af følgende to dele:
0,29x + 212 _ for 0 = x = 165
g(x) = {
0,58x + 164,15 for > x > 165
På forhånd tak for hjælpen,
Christian
Svar #1
10. januar 2008 af sigmund (Slettet)
Hvordan ville du normalt tegne grafen for en funktion i Excel? Her har du så én forskrift for x mellem 0 og 165 og en anden forskrift for x større end 165.
Skriv et svar til: Stykvis lineær funktion i Excel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
