Matematik

rettelse

13. januar 2008 af seriøs (Slettet)
cos A = c/b

cos 54° = 218 / c <=> c = 218 · cos54 <=> c = 128,14

Er det rigtig det her...?

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2008 af dnadan (Slettet)

cos A = c/b
og
cos 54° = 218 / c
stemmer ikke overens.

Svar #2
13. januar 2008 af seriøs (Slettet)

hvad skal jeg gør for at få c til at stå alene?

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2008 af dnadan (Slettet)

cos A = c/b <=> cosA*b=c

Svar #4
13. januar 2008 af seriøs (Slettet)

Ja, men resultatet bliver det samme, det er kun formlen der står forkert ik?

Brugbart svar (0)

Svar #5
13. januar 2008 af dnadan (Slettet)

Cos 54° = 218 / c skulle have været cos54=c/218.


Svar #6
13. januar 2008 af seriøs (Slettet)

Det er den formel jeg har brugt og den hosliggende katete er b og hypotenusen er c.

cos v = hosliggende katete/ hypotenusen

Hvordan kan det så være at jeg skal divider hypotenusen med kateten altså som du har skrevet c/b ?

Brugbart svar (0)

Svar #7
13. januar 2008 af dnadan (Slettet)

#6
hvis formlen er CosV=b/c(som det nok er, jeg kan nemlig ikke huske standard cos, sin og tan)

så findes c ved:
CosV=b/c <=> c=b/cosV

Svar #8
13. januar 2008 af seriøs (Slettet)

Cos54° = 218/c <=> c = 218 / cos54° <=> c = 370,88

:) hehe jeg ved ikke hvorfor jeg havde ganget

Skriv et svar til: rettelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.