Matematik
Teknisk ligning
13. januar 2008 af
Livbabs (Slettet)
t=(P*D)/(40*K/S)+c
Opstil et udtryk til beregning af trykket P
Opstil et udtryk for diameteren D
t=(P*D)/(40*K/S)+c
Opstil et udtryk til beregning af trykket P
Opstil et udtryk for diameteren D
Svar #2
13. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)
Opstil et udtryk til beregning af trykket P
t=(P*D)/(40*K/S)+c
t-c = (P*D)/(40*K/S)
(t-c)*(40*K/S) = P*D
P = (t-c)*(40*K/S)/D
Prøv selv med den næste.
t=(P*D)/(40*K/S)+c
t-c = (P*D)/(40*K/S)
(t-c)*(40*K/S) = P*D
P = (t-c)*(40*K/S)/D
Prøv selv med den næste.
Skriv et svar til: Teknisk ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
