Matematik

partikel

14. januar 2008 af Pernille-2 (Slettet)
en partikel bevæger sig på en ret linj. den strækning s (meter). partiklen har bevæget sig til tidspunktet i t (sek), er givet ved

s(t)=5t^1/2.
bestem partiklens tidspunkt til tidspunktet t=4
bestem det tidspunkt, hvor partiklens hastighed er 2m/s

hjælp miiiiig :O

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2008 af dnadan (Slettet)

bestem partiklens tidspunkt til tidspunktet t=4 ??

Men overvej, hvad sammenhængen er mellem s(t) og a(t).

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. januar 2008 af peter lind

Du skal formodentlig finde den strækning s, som partiklen har bevæget sig efter 4 sek. Så skal du bare sætte t=4 i din ligning.
Den sidste: Find s'(t) og løs ligningen s'(t)=2

Svar #3
14. januar 2008 af Pernille-2 (Slettet)

hov mener bestem partiklens hastighed til tidspunktet t=4 (:?

Svar #4
14. januar 2008 af Pernille-2 (Slettet)

hvis jeg differentiere får jeg (5*kva(2))/4
ik ?

kva=kvadratrod

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. januar 2008 af peter lind

Nej. Brug (t^n)' = n*t^(n-1)

Svar #6
14. januar 2008 af Pernille-2 (Slettet)

hvorfor bruger du det :O?

Skriv et svar til: partikel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.