Matematik

spørgsmål ang. cos

14. januar 2008 af Pernille-2 (Slettet)
hey har lige det her link https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=454876

hvorfor er det at han i den del hvor man beregner arealet, erstatter sin(C) med sqr(1-Cos^2(C))
:O?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. januar 2008 af Danielras (Slettet)

Lad nu være med at starte en ny tråd, når spørgsmålet allerede bliver behandlet. Du kan ikke forvente at få svar med det samme.

Svar #2
14. januar 2008 af Pernille-2 (Slettet)

jeg vil bare lige være sikker på at få et svar, for vil virkelig gerne vide hvordan
man gør det

hilsen pernille

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. januar 2008 af Danielras (Slettet)

Det kan jeg sådan set godt forstå, men gør alle sådan bliver det totalt uoverskueligt. Med hensyn til dit spørgsmål vil jeg tro at han har brugt "idiotformlen":

sin(C)^2 + cos(C)^2 = 1
sin(C)^2 = 1 - cos(C)^2
sin(C) = sqrt(1 - cos(C)^2)

Svar #4
14. januar 2008 af Pernille-2 (Slettet)

okay, men hvad havde du så foretrækket, hvis jeg ikke skulle bruge idiortformlen hehe ?

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. januar 2008 af Danielras (Slettet)

Hvorfor vil du ikke bruge den?

Svar #6
14. januar 2008 af Pernille-2 (Slettet)

nej men du kaldte den jo idiotformlen, så det kunne jo godt være der var en bedre måde og gøre det på, hvis du forstår hva jeg mener (:

Brugbart svar (0)

Svar #7
14. januar 2008 af Danielras (Slettet)

Haha, nej det er bare et navn den har fået. Den er skam fuldt ud brugbar, og er baseret på pythagoras på enhedscirklen:

http://www.mathnstuff.com/math/spoken/here/2class/330/gif/pyth1.gif

Skriv et svar til: spørgsmål ang. cos

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.