Matematik
logistisk vækst med planter
15. januar 2008 af
don-vic (Slettet)
Hej jeg har siddet meget længe med denne her opgave. jeg har lavet en kurve ud fra mine planter og den viser sig at være logistisk. og jeg har aldrig regnet med det før, så har meget svært ved det. jeg har fået den her ud fra grafen
y=26,07/1+93.71*e^-0,7804x
ved ikke om det er nok til at kunne regne det ud, men det burde det bare være.
håber virkelig i kan hjælpe det skal afleveres kl 15.00 dag det er en eksames opgave
y=26,07/1+93.71*e^-0,7804x
ved ikke om det er nok til at kunne regne det ud, men det burde det bare være.
håber virkelig i kan hjælpe det skal afleveres kl 15.00 dag det er en eksames opgave
Svar #2
15. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Hvad ville du have regnet ud?
Godt nok er det for sent nu, men du kan stadig lære noget :)
I øvrigt er forsrkiften:
y=26,07/(1+93.71*e^(-0,7804x))
Godt nok er det for sent nu, men du kan stadig lære noget :)
I øvrigt er forsrkiften:
y=26,07/(1+93.71*e^(-0,7804x))
Skriv et svar til: logistisk vækst med planter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
