Matematik

2 differentioner -HJÆLP

17. januar 2008 af Christiane.k (Slettet)
Hej Alle.

NOgen der kan differentiere de her to funktioner, og evt. komme med en forklaring undervejs hvis i fx gør brug af potens/logaritme regneregler...

1) v(t)=5*t^0,5

2) N(x)=1,00-0,60*0,90^x

Håber virkelig der er en der kan hjælpe mig hurtigt... :D

Mvh.
Christiane.

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2008 af ibibib (Slettet)

1. 5·0,5·t^(-0,5) = 2,5·t^(-0,5)

2. -0,6·ln(0,9)·0,90^x

Skriv et svar til: 2 differentioner -HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.