Matematik
Tangentligning UDEN CAS
19. januar 2008 af
blondin9000 (Slettet)
Hvordan bestemmer jeg ligningen for tangenten uden brug af lommeregner for funktionen:
F(x) = x^3 + x^2
i punktet P(1,f(1))??
eller for funktionen:
f(x)= 2x^3 + 3x^2 - 36x
i punktet P(1,f(1))??
F(x) = x^3 + x^2
i punktet P(1,f(1))??
eller for funktionen:
f(x)= 2x^3 + 3x^2 - 36x
i punktet P(1,f(1))??
Svar #1
19. januar 2008 af Sherwood (Slettet)
Et eksempel: https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=453336
Skriv et svar til: Tangentligning UDEN CAS
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
