Matematik
ligning i TI-89
19. januar 2008 af
Lisa02 (Slettet)
Nu så jeg lige et indlæg, hvori der var vist hvordan man kan regne en ligning ind i lommeregneren.
Hvis vi fx tager denne ligning: solve(3x-(4+5x)=6-2x , x)
Hvordan skal jeg kunne skrive "," iå selve lommeregneren? og hvordan laver man mellemrum?
Hvis vi fx tager denne ligning: solve(3x-(4+5x)=6-2x , x)
Hvordan skal jeg kunne skrive "," iå selve lommeregneren? og hvordan laver man mellemrum?
Svar #1
20. januar 2008 af Sherwood (Slettet)
Du skal ikke lave mellemrum. Jeg lavede det blot for at gøre opmærksom på, at det ikke er det normale komma. Det komma du skal bruge er lige over 9.
Svar #2
20. januar 2008 af Lisa02 (Slettet)
det kan min lommeregner ikke finde ud af, at beregne.
Jeg skriver følgende:
solve(3-(4+5x)=6-2x;x)
Jeg skriver følgende:
solve(3-(4+5x)=6-2x;x)
Skriv et svar til: ligning i TI-89
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
