Matematik

vektor opgave

20. januar 2008 af martin232 (Slettet)
A=(2;0) ,vektor n= 0
7

Bestem en ligning for den linie l, der går
gennem A og har n som normalvektor

Hvad skal man lige stille op med sådan en?

Svar #1
20. januar 2008 af martin232 (Slettet)

7-tallet skal stå nedenunder 0 *

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2008 af ibibib (Slettet)

Sæt ind i linjens ligning. 0=a(x-xo)+b(y-yo).

Svar #3
21. januar 2008 af martin232 (Slettet)

kunne du evt uddybe det lidt?

tror ikke helt jeg forstår det

Skriv et svar til: vektor opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.