Matematik
Mat opgave HJÆLP!
20. januar 2008 af
Christiane.k (Slettet)
Hvordan gør jeg dette?
Kan simpelthen ikke huske det..
Funktion, g, er givet ved g(x)=kvadratrod(x)+(4/x)- BEstem definitionsmangden for f?
Håber på hjælp :D
Hilsen Christiane.
Kan simpelthen ikke huske det..
Funktion, g, er givet ved g(x)=kvadratrod(x)+(4/x)- BEstem definitionsmangden for f?
Håber på hjælp :D
Hilsen Christiane.
Svar #1
20. januar 2008 af Danielras (Slettet)
Kig på hvilke værdier x ikke må antage. Der er f.eks. nogle tal man ikke må tage kvadratroden af, og et tal man ikke må dividere med.
Svar #3
20. januar 2008 af malteandersen_10 (Slettet)
hvis ingen lodrette asymptoter:
dm(f) = R
hvis
dm(f) = R \ {forskriften for din lodrette asymptote(r)}
dm(f) = R
hvis
dm(f) = R \ {forskriften for din lodrette asymptote(r)}
Svar #4
20. januar 2008 af Christiane.k (Slettet)
Hej igen.
Mange tak for Jeres hjælp.
Men jeg ved desværre stadig ikke hvordan jeg skal gøre det? Kan i måske hjælpe mig med et direkte svar. Det er ikke noget jeg skal aflevere eller lignende :)
Mange tak for Jeres hjælp.
Men jeg ved desværre stadig ikke hvordan jeg skal gøre det? Kan i måske hjælpe mig med et direkte svar. Det er ikke noget jeg skal aflevere eller lignende :)
Skriv et svar til: Mat opgave HJÆLP!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
