Matematik
monotoniforhold i en funktion
21. januar 2008 af
SJPD (Slettet)
f(x) = 2x^3 - 6x + 4
g(x) = x^2 + 5x - 300
hvad er monotoniforholdene og maksimum og minimum for disse to funktioner?
Nogen der kan hjælpe?
g(x) = x^2 + 5x - 300
hvad er monotoniforholdene og maksimum og minimum for disse to funktioner?
Nogen der kan hjælpe?
Svar #1
21. januar 2008 af Sherwood (Slettet)
Slå definitionerne op i den bog. Der burde det være nydelig forklaret.
Skriv et svar til: monotoniforhold i en funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
