Matematik
Kamuflerede 2. gradsligning
23. januar 2008 af
Helene150 (Slettet)
Er ret tabt i denne slags så kunne godt bruge hjælp..
x^4-18x^2+32=0
x^4-18x^2+32=0
Svar #1
23. januar 2008 af dnadan (Slettet)
z=x^2
z^2-18z+32=0
Løs med hensyn til z, og find herefter x ved brug af at z=x^2
z^2-18z+32=0
Løs med hensyn til z, og find herefter x ved brug af at z=x^2
Svar #2
23. januar 2008 af Mestertyv (Slettet)
1. Sæt u = x^2 og substituér
2. Løs ligningen normalt mht. u
3. Sæt de fundne løsninger ind i u = x^2 og løs mht. x
2. Løs ligningen normalt mht. u
3. Sæt de fundne løsninger ind i u = x^2 og løs mht. x
Skriv et svar til: Kamuflerede 2. gradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
