Matematik
Bestem regneforeskrifter for to eksponentielle udviklinger.
23. januar 2008 af
z33k (Slettet)
Hej..
Er lidt lost i denne opgave, så håber på lidt hjælp til at få hul på den:
"Graferne for de to eksponentielle udviklinger, f og g, går begge gennem punktet A(6,2). Grafernes tangenter i A har hældningerne 0,5 og -3. Bestem regneforskrifter for de to funktioner."
På forhånd tak.
Er lidt lost i denne opgave, så håber på lidt hjælp til at få hul på den:
"Graferne for de to eksponentielle udviklinger, f og g, går begge gennem punktet A(6,2). Grafernes tangenter i A har hældningerne 0,5 og -3. Bestem regneforskrifter for de to funktioner."
På forhånd tak.
Svar #2
23. januar 2008 af Sherwood (Slettet)
f(x)=ba^x
2=b*0,5^6 - beregn b
g(x)=ba^x
2=b*(-3)^6 - Beregn b
2=b*0,5^6 - beregn b
g(x)=ba^x
2=b*(-3)^6 - Beregn b
Svar #3
23. januar 2008 af z33k (Slettet)
Fantastisk.. Tak :-)
Er regneforskriften komplet når fx y=128*0,5^6 ?
Er regneforskriften komplet når fx y=128*0,5^6 ?
Skriv et svar til: Bestem regneforeskrifter for to eksponentielle udviklinger.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
