Matematik

Opgave.

24. januar 2008 af Anything (Slettet)
Hvordan løser man denne?

210) Udregn funktionstilvæksten af trekanty, når f(x) = kvadratrod(x-3), xo = 4 og h = 3?

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2008 af mathon

trekanty = delta y

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2008 af mathon

delta_y = delta_f = f(xo+h)-f(xo) = f(4+3)-f(4) = f(7)-f(4) =

sqrt(7-3)-sqrt(4-3) = sqrt(4)-sqrt(1) = 2-1 = 1

Skriv et svar til: Opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.