Matematik
eksponentielle udviklinger
24. januar 2008 af
Bruger slettet (Slettet)
har en opgave jeg har siddet med et stykke tid nu... ka ikk løse den... jeg skal finde forskriften og jeg har fået oplyst fordoblingskonstanten til 33,1 og et punkt på grafen P(0,6)
hvordan gør jeg?
hvordan gør jeg?
Svar #2
24. januar 2008 af Maribal (Slettet)
du kender formlen for fordoblingskonstant ik?
T2= log(2)/log(a)
Du skal indsætte 33,1 ind i stedet for T2, også isolere a.
du kender også formlen for b, altså hvordan man bestemmer b (y=b*a^x)
Så tror jeg du kan løse den :).
T2= log(2)/log(a)
Du skal indsætte 33,1 ind i stedet for T2, også isolere a.
du kender også formlen for b, altså hvordan man bestemmer b (y=b*a^x)
Så tror jeg du kan løse den :).
Svar #3
25. januar 2008 af Bruger slettet (Slettet)
for at finde a... vil det så sige a= log(2) * t2 ? så har jeg a ikk?
Skriv et svar til: eksponentielle udviklinger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
