Matematik

Areal af punktmængde

26. januar 2008 af Freud (Slettet)
Nogle der lige kunne give mig nogle hints til denne opgave:


Der er givet en funktion:

f(x) = (x^3) - 4x

Grafen for f(x) afgrænser sammen med førsteaksen en punktmængde, der har et areal.

a) Bestem arealet af denne punktmængde.



På forhånd mange tak,
Freud

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2008 af mathon

bestem først nulpunkterne:

f(x) = x(x^2-4) = x(x^2-2^2) = x(x+2)(x-2)

hermed har du grænserne for for det/de endelige integral(er)

Skriv et svar til: Areal af punktmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.