Matematik
Matematik hjælp
27. januar 2008 af
mortenasm (Slettet)
Beregn koordinatsættet til skæringspunktet mellem linjerne:
l : x+2y=11
m : 2x-y=3
l : x+2y=11
m : 2x-y=3
Svar #1
27. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)
Løs ligningssystemet. Den x og y-værdi du finder, er koordinatsættet skæringspunktet,
Svar #2
27. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)
koordinatsættet skæringspunkt, --> koordinatsættes skæringspunkt.
I) x+2y=11
II) 2x-y=3
x isoleres i I)
III) x=11-2y
Dette udtryk for x indsættes i II)
2(11-2y)-y=3
Isoler y, og indsæt denne værdi for y i III), hvorved du finder x. Skæringspunktet er da (x,y).
I) x+2y=11
II) 2x-y=3
x isoleres i I)
III) x=11-2y
Dette udtryk for x indsættes i II)
2(11-2y)-y=3
Isoler y, og indsæt denne værdi for y i III), hvorved du finder x. Skæringspunktet er da (x,y).
Skriv et svar til: Matematik hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
