Matematik
tjekke to Math opg. (har lavet dem)
28. januar 2008 af
Tabita_Ø (Slettet)
Jeg ved ikke om det er rigtigt. Så det ville være super nogen ville tjekke det igennem,, og ellers hjælpe hvis det nu er helt galt...
reducer udtrykket (a+b)^2-a(a+2b)
a^2+b^2+2ab-a^2+b^2
er facit så 2ab?
En mand har aflæst sin elmåler hver aften igennem 14 dage. det viser sig, at der med tilnærmelse gælder.
f(x)=20x+33760, hvor f(x) betegner målernes visning (målt i KWh) på dag nr. xi perioden.
- hvilken dagviser måleren 33900 KWh?
33900=20*x+33760 jeg løser ligningen og finder x?
reducer udtrykket (a+b)^2-a(a+2b)
a^2+b^2+2ab-a^2+b^2
er facit så 2ab?
En mand har aflæst sin elmåler hver aften igennem 14 dage. det viser sig, at der med tilnærmelse gælder.
f(x)=20x+33760, hvor f(x) betegner målernes visning (målt i KWh) på dag nr. xi perioden.
- hvilken dagviser måleren 33900 KWh?
33900=20*x+33760 jeg løser ligningen og finder x?
Svar #3
28. januar 2008 af Tabita_Ø (Slettet)
#1 ja, det ved jeg godt, men jeg tror ikke jeg forstår hvad du mener?
giver; -a(a+2b) ikke -a^2+b^2?
giver; -a(a+2b) ikke -a^2+b^2?
Skriv et svar til: tjekke to Math opg. (har lavet dem)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
