Matematik
har virkelig brug for hjælp
28. januar 2008 af
JTPUK (Slettet)
vis at den gennemsnitlige vækstprocent pr år var 6,7% for antallet af besøgende i årene 1933 til 1967:
År 1933 = 20950 besøgende
År 1967 = 190000 besøgende
År 2002 = 115000 besøgende
hvordan går jeg dog dette??
År 1933 = 20950 besøgende
År 1967 = 190000 besøgende
År 2002 = 115000 besøgende
hvordan går jeg dog dette??
Svar #1
29. januar 2008 af tal-pædagog (Slettet)
Jeg har svaret på din gamle tråd - så den før den nye :)
Skriv et svar til: har virkelig brug for hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
