Matematik
Det modsatte af i tredje
29. januar 2008 af
Kasper Hvidt (Slettet)
Det modsatte af i anden er kvadratroden. Hvad er det modsatte af i tredje?
Svar #2
29. januar 2008 af dnadan (Slettet)
generelt:
Den omvendte funktion af:
f(n)=a^n
er
g(n)=a^(1/n)
Den omvendte funktion af:
f(n)=a^n
er
g(n)=a^(1/n)
Skriv et svar til: Det modsatte af i tredje
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
