Matematik

HJÆLP - fatter det ikke s;

30. januar 2008 af 15camilla (Slettet)
432.99.962.100 - skal laves om til grader?
hvordan gør jeg det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2008 af dnadan (Slettet)

Skriv lige opgaven ORDRET ind.


Svar #2
30. januar 2008 af 15camilla (Slettet)

hvordan laver man tallet "432.99.962.100" om til grader?

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2008 af dnadan (Slettet)

Giver stadig ikke rigtig mening.

Prøv igen, at se på opgaven og skrive den ordret ind.

Svar #4
30. januar 2008 af 15camilla (Slettet)

"vis i et cikeldiagram, hvor stor en del mijlø- og energiafgifter udgjorde af statens samlede indtægt"
Det samlede indtægt er 433 mia. kr.
mijløafgifter er ca. 9150 kr.
og energiafgifter er ca. 37900
- Hvordan omregner jeg de tal til grader, så det bliver muligt for mig at sætte dem ind i en cirkel?

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. januar 2008 af dnadan (Slettet)

Milliard = 10^9 kr

Først omregnes det til procent:

9150/(433*10^9)*100% =...

37900/(433*10^9)*100% =...

Hver procent svarer til 3,6 grader i en cirkel (360grader/100%= 3,6 grader/procent)



Svar #6
30. januar 2008 af 15camilla (Slettet)

jamen hvad med alt det andet?
- det er et cirkeldiagram på excel?

Brugbart svar (0)

Svar #7
30. januar 2008 af dnadan (Slettet)

#6
Det andet? Du har fået at vide, hvorledes du beregner den vinkel, som du så skal tegne ind i dit cirkeldiagram.

Brugbart svar (0)

Svar #8
30. januar 2008 af Mandelbrot (Slettet)

k = 360/432.99.962.100

Gang nu det tal du skal lave om til grader med k.

Skriv et svar til: HJÆLP - fatter det ikke s;

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.