Matematik
Problem med andengradsligninger!
31. januar 2008 af
tazz0r (Slettet)
kan simpelthen ikke komme ordenligt igang med dem og er låst helt fast.
nogen der ved hvordan man løser andengradsligninger som
x2 – 4x – 21 = 0
x2 – 3x = 0
x2 – 64 = 0
på forhånd tak!
nogen der ved hvordan man løser andengradsligninger som
x2 – 4x – 21 = 0
x2 – 3x = 0
x2 – 64 = 0
på forhånd tak!
Svar #1
31. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Eksempler på andengradsligninger og hvorledes løsningen findes, kan findes på:
http://peecee.dk/upload/view/94534
http://peecee.dk/upload/view/94534
Svar #2
31. januar 2008 af Isomorphician
brug at: ax^2 + bx + c = 0
Du kan sikkert finde noget i din formelsamling eller din bog om hvordan man finder en parabels nulpunkter
Du kan sikkert finde noget i din formelsamling eller din bog om hvordan man finder en parabels nulpunkter
Skriv et svar til: Problem med andengradsligninger!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
