Matematik
Studieretningsopgave - Termisk energi
02. februar 2008 af
hauballe (Slettet)
Hej.
Vi er to som sidder med noget termisk energi og differtialligninger:
Vi har at:
Ptermisk= dEterm/dtemp = d/dtemp (C* (t-tstart)) = C * dt/dtemp
Det skal blive til:
C* dt/dtemp = k * A * (t0 - t)
*temp = Det græske tau for temperatur.
Men hvordan hænger de to sammen ?
Vi er to som sidder med noget termisk energi og differtialligninger:
Vi har at:
Ptermisk= dEterm/dtemp = d/dtemp (C* (t-tstart)) = C * dt/dtemp
Det skal blive til:
C* dt/dtemp = k * A * (t0 - t)
*temp = Det græske tau for temperatur.
Men hvordan hænger de to sammen ?
Skriv et svar til: Studieretningsopgave - Termisk energi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
