Biologi

Gær? lost :O

02. februar 2008 af Molinus (Slettet)
Hvis nogen har en forståelig forklaring på hvad der sker med gærceller under kogning?

har set det i mikroskop, men kunne ikke umiddelbart se hvad der sker. SÅ håber nogle ved det! ;)

PÅ forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2008 af Dr. MolBio (Slettet)

Hvilket mikroskop (lys/phase contrast?)? Hvor stor opløsning?

Kan du beskrive med dine egne ord, hvad der skete? Derefter kan vi snakke om årsagen...

Svar #2
03. februar 2008 af Molinus (Slettet)

altså må indrømme at mikroskoper ikke er min stærke side, men kan det passe hvis jeg så det med 40*zoom eller hvad det hedder?

Almindelige gærceller der ikke var kogt, lignede bare små lyse, runde kugler. Efter de var kogt var de blevet mere gennemsigtige, men en væsentlig forskel synes jeg nu ikke der var. Mine overvejelser går på, om kogningen ødelægger cellemembranen, så gærcellens organeller ryger ud?

Skriv et svar til: Gær? lost :O

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.