Matematik
Definitionsmængde = 0
03. februar 2008 af
fhb89 (Slettet)
Hej alle
jeg har en polynomiumsbrøk jeg er lidt i tvivl om.
-2x^2+6x-4 / x
i denne brøk bliver dm(f) = 0 da nævner = 0 er = dm(f)
men må definitionsmængden gerne blive = 0 ``???
jeg har en polynomiumsbrøk jeg er lidt i tvivl om.
-2x^2+6x-4 / x
i denne brøk bliver dm(f) = 0 da nævner = 0 er = dm(f)
men må definitionsmængden gerne blive = 0 ``???
Svar #1
03. februar 2008 af Mestertyv (Slettet)
Hvad er definitionsmængden et udtryk for?
Må x gerne være lig 0 i den ovenstående brøk?
Må x gerne være lig 0 i den ovenstående brøk?
Skriv et svar til: Definitionsmængde = 0
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
