Matematik
Kasse
03. februar 2008 af
Sweety11 (Slettet)
Beregn afstanden fra A til B
http://peecee.dk/upload/view/95097
http://peecee.dk/upload/view/95097
Svar #2
03. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)
Hvordan pythagoras? Den med a2 + b2 = c2
Er det bare 9,6^2 + 7,2^2 = 92,16 + 51,84 = 144
Kvadratroden af 144 = 12, så må afstanden fra A til B være 12 m???
Er det bare 9,6^2 + 7,2^2 = 92,16 + 51,84 = 144
Kvadratroden af 144 = 12, så må afstanden fra A til B være 12 m???
Svar #3
03. februar 2008 af Sherwood (Slettet)
Ikke helt..
9,6^2+7,2^2=x^2
<=>
144=x^2
<=>
12=x
x^2+5^2=|AB|^2
<=>
12^2+5^2=169
<=>
|AB|=13m
Det er den diagonale vej. Du kan også tage den ned og så hen (x+5=17m) Men du skal vel have fat i den hurtigste.
9,6^2+7,2^2=x^2
<=>
144=x^2
<=>
12=x
x^2+5^2=|AB|^2
<=>
12^2+5^2=169
<=>
|AB|=13m
Det er den diagonale vej. Du kan også tage den ned og så hen (x+5=17m) Men du skal vel have fat i den hurtigste.
Svar #5
03. februar 2008 af Sherwood (Slettet)
Liniestykket fra A til B. Det var det, du skulle finde, ikke?
Skriv et svar til: Kasse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
