Matematik
Lille opgave, Partiel integration
03. februar 2008 af
abn (Slettet)
Vil gerne forhøre om jeg har beregnet følgende intregral korrekt.
Skal beregne S(x^2 * e^x)dx
Formoder jeg skal bruge partiel integration.
= x^2 * e^x - S(2x*e^x)dx
= x^2 * e^x - (2*e^x)dx
= x^2 * e^x - 2e^x + c
Er det ikke korrekt?
(skal aflevere imorgen)
På forhånd tak
Mvh
Andreas
Skal beregne S(x^2 * e^x)dx
Formoder jeg skal bruge partiel integration.
= x^2 * e^x - S(2x*e^x)dx
= x^2 * e^x - (2*e^x)dx
= x^2 * e^x - 2e^x + c
Er det ikke korrekt?
(skal aflevere imorgen)
På forhånd tak
Mvh
Andreas
Svar #1
03. februar 2008 af -Zeta- (Slettet)
Du integrerer ikke 2x*e^x korrekt. Der skal du igen benytte partiel integration.
S(2x*e^x)dx
= e^x*2x - S(e^x*2)
= e^x*2x - 2e^x
Dette er også svaret til din forrige tråd.
S(2x*e^x)dx
= e^x*2x - S(e^x*2)
= e^x*2x - 2e^x
Dette er også svaret til din forrige tråd.
Svar #2
03. februar 2008 af abn (Slettet)
Tak igen Zeta.
Forstod det ikke før, men gør jeg nu.
Formåede ikke folk ville kigge på en tråd hvor der allerede var 3 besvarelser :)
Stort tak skal du have. Undskyld ulejligheden.
Forstod det ikke før, men gør jeg nu.
Formåede ikke folk ville kigge på en tråd hvor der allerede var 3 besvarelser :)
Stort tak skal du have. Undskyld ulejligheden.
Skriv et svar til: Lille opgave, Partiel integration
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
