Matematik

løs ligningen....

05. februar 2008 af Mucahida (Slettet)
hey folkens sidder lidt og forsøger at løse denne ligning men uden held ..


f(x)=a*sin(bx+c)=0

nogen der kan give en hånd....?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2008 af mathon

sin(bx+c) = f(x)/a

bx+c = sin^-1[f(x)/a]

bx = sin^-1[f(x)/a]-c

x = [sin^-1[f(x)/a]-c]/b

Svar #2
05. februar 2008 af Mucahida (Slettet)

mange tak for hjælpen :)

Skriv et svar til: løs ligningen....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.